29 Aug 2011

Idag mina vänner, har Lizas hår åkt av!
ca 12cm åkte av, och lite slingor las i. Okej att det inte syns så mycket på färgen men OJ vad det känns.
Så här mina syskon har ni hur jag nu ser ut, dock ser man inte så mycket på färgen eftersom ljuset är kasst :)
Fram, ni ser det är liiiite kortare fram fast fortfarande långt! (för mig känns de dock VÄLDIGT  kort)
Idag, är det förövrigt bara 2 veckor kvar. två små veckor. WOW!
puss

27 Aug 2011

Okej, jag erkänner. Jag kan nästan inte hålla mig från att uppdatera...
Men nu är det ett sånt moment jag vill komma ihåg. Sitter i stugan, i paradiset Fagersanna tillsammans med alla syskon + mamma&jalle. Vi ska ha kräftskiva och har haft en sådan underbar dag. Vaknade, åt väärldens brakfrulle som inkluderade american pancakes (tack sarah för initiativet) och sen gick jag, amanda, daniel och ida ut på en långpromenad. Lite mer än en mil blev det och en del kantarellsvampar fick vi med oss hem.
MEN iallafall. Such a moment. Jag läste precis en kompis blogg, som är som au pair i USA. Hon har vart där i två veckor. När jag läste om hennes senaste dagar som nanny och som hon haft med barnen blev jag nervös. Jävligt nervös rent ut sagt. Men jag är nog mer exalterad än nervös. jag ska tamigfan åka till andra sidan jorden. bokstavligt andra sidan jorden.
Herregud. Jag får smälta detta men samtidigt njuta med ett till glas vin. Det kanske dämpar nervositeten lite...
Nu dör min dator snart och jag ska gå o hjälpa till med maten. På menyn står kräääääftskiva. Gud vad jag ska äta. Jag ska gå upp de kilona jag gick av mig idag. MINST.
Hörs nästa gång jag får en nervo-attack.
Fin bild på mig och min underbara prinsessa och en bild på mig direkt från hamocken. right now.  Du är kärlek min gosegums
puss.

25 Aug 2011

Wow,  drygt två veckor kvar. Bloggen är inte iordning gjord och jag är typ, HUR sen som helst med allt. Har inte ens fixat hälften av allt det jag ska..kanske dags att skriva den där meterlånga listan?! Kom igen Liza!
Uppdaterar enbart för att inviga min splitter nya macbook air!
Ä N T L I G E N står den framför mig! Jag är i extas, kan inte ens förklara hur glad jag är. Nu hoppas vi bara på att jag lär mig den fort och att jag får in lite saker på den. Jag vet inte hur jag ska visa er hur glad jag är, men jag försöker med att inviga kameran.....
Hörs om ett tag igen!puss Liz

9 aug 2011

Hej Hola Hello Ciao och allt va det nu heter!

Är det nu man ska göra någon liten presentation? Nej, det skippar vi. Ni vet redan vem jag är och ni vet redan allt ni behöver veta om mig :)

en månad och två dagar kvar. En månad och två dagar av lite nervositet och rädsla. En del blandade känslor, redan nu!

Jag tänker inte sitta och uppdatera varje dag fram tills dess. Jag tänker bara njuta av allt här hemma så länge.

SÅ, vi hörs när det är den 11sep kanske. Och ja, det ska bli en fin blogg. En blogg med mycket bilder och händelser från mitt liv på andra sidan jorden. Det lovar jag.

SOS - feel free att kommentera.

puss så länge! :)

RSS 2.0